Taikuri ja mentalisti Marko Poskiparta

Ohjelmaa juhliin kuin juhliin

Miltä ajatusten lukeminen näyttää ja tuntuu? Tilaa Marko Poskiparran taikashow juhliisi, niin saat kokea tämän elämyksen! Yhdistel­mässä paljastuvat mystisellä ja humoristisella tavalla yleisön salaisimmatkin ajatukset. Ohjelma alkaa lava­esityksellä ja jatkuu lähi­taikuudella, jonka aikana yleisö pääsee varmasti yllättymään ja osallistumaan ohjelmaan.

Esitysten aikana yleisö voi rentoutua täysin, sillä Marko Poskiparta ei koskaan nolaa yleisöään tai avustajiaan. Hämmästyttävän hauskan esityksen aikana yleisö voi nauttia stand up -koomikon ja taikurin yhdistelmästä, uskomattoman hauskasta kokemuksesta. 

Marko Poskiparta show pitää sisällään sekä lähi­taikuutta että lavaesityksen. Kun haluat, että tilaisuutesi on vielä pitkään vieraiden huulilla, taikuri Marko Poskiparran ohjelmanumero juhliin on takuuvarma vaihtoehto. Tilaa taikuri Turkuun, Helsinkiin, Tampereelle tai muualle Suomeen vaikka heti ja varmista vieraillesi viihdyttävät juhlat!

Esiintyjä, joka pitää juhlat vielä pitkään yleisön huulilla

Marko Poskiparta show

Lavaesitys on koko yleisölle yhteinen show, jonka aikana Marko Poskiparta luo illuusion ajatusten lukemisesta ja yli­luonnol­lisesta. Esityksen aikana yleisö pääsee jatkuvasti osallis­tumaan taikuuteen ja ihmeiden syntymiseen. Esitystä voidaankin kuvailla inter­aktiiviseksi teatteriksi, koska yleisö on aina osa esitystä. Markon esiin­tymis­tyyliin ei kuulu yleisön tai avustajien nolaaminen, joten kaikki voivat rentoutua ja nauttia hämmäs­tyttävän hauskasta ohjelmasta täysillä.

Marko suunnittelee ja räätälöi jokaisen esityksensä henkilö­kohtaisesti juuri sovittuun tilaisuuteen tai juhlaan sopivaksi. Tämän vuoksi lavaesityksen kesto vaihtelee aina 10 minuuttista 50 minuuttiin. Kysytyin esitys on noin puoli tuntia.

Marko Poskiparta show on suunnattu 15 vuotta täyttäneille. Marko ei esitä lasten­taikuutta tai tarjoa ohjelmaa lasten­tapahtumiin. Jos kuitenkin etsit lasten taikuria, kannattaa ottaa yhteyttä Markon hyvään ystävään ja mentoriin Taikuri Luttiseen.

Jos siis etsit taikuria juhliin esimerkiksi Turussa, Tampereella tai Helsingissä, ota yhteyttä!

  •  Kaikki yli 20 hengen tilaisuudet
  •  Show'n tyypillinen kesto noin 30 min
  •  Hinta alkaen 890 €
  •  Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu 15 vuotta täyttäneille

Ohjelmaa juhliin

Taikuutta läheltä

”Jos olet nähnyt taikuri Dynamon tai David Blainen esiintyvän, olet lähes varmasti nähty lähitaikuutta.

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti läheltä seurattavaa taikuutta. Lähi­taikuudessa Marko Poskiparta vie taikuuden pois lavalta suoraan yleisön käsien ulottuville. Näin taikuudesta tulee jokaiselle katsojalle unohtumaton henkilö­kohtainen kokemus. Lä­hitaikuudessa Marko kiertelee yleisön joukossa esiintyen 2–10 hengen seurueille kerrallaan.

Lavashow’n tavoin myös lähitaikuuden kesto vaihtelee täysin tilaisuuden tai juhlan mukaan. Lyhyimmät lähi­taikuus­esitykset ovat noin 20 minuuttia ja toistaiseksi pisin Markon esittämä kiertelevä lähitaikuus on ollut kestoltaan lähes viisi tuntia. Tämän vuoksi lähi­taikuuden kestosta sovitaan aina erikseen, mutta yhden tunnin aikana ehdin häm­mäs­tyt­tämään taidoil­lani arviolta 50 juhlavierasta.

Lähitaikuus toimii erinomaisena jään­rikkojana, joten lähitaikuus on ensi­luokkainen vaihtoehto tilaisuuksiin, joissa entuudestaan tuntemattomat ihmiset tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa. Tilaa taikuri juhliin Turkuun, Helsinkiin, Tampereelle tai missäpäin Suomea oletkaan!

  •  Lähitaikuus sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen
  •  Kesto sopimuksen mukaan
  •  Hinta alkaen 890 €
  •  Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu 15 vuotta täyttäneille

Näin tilaat huippu­viihdyt­tävän taikurin ja mentalistin juhliisi

Pyydä tarjous

Kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjes­tämässä: Kerro hieman tapahtuman luonteesta, missä ja milloin se järjes­tetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiintyjältä. Marko auttaa mielellään sopivan ohjelma­vaihtoehdon valinnassa.

Esityksen suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, Marko aloittaa ohjelman suunnittelun. Käytännössä ohjelman suunnittelu tarkoittaa esityksen sisällön ja keston räätälöintiä juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyt­tämään yleisöä. Palaute on aina tervetullutta!

Täytä yhteyden­otto­lomake ja saat vastauksen nopeammin kuin uskotkaan