Marko Poskiparta

Taikuri & mentalisti Marko Poskiparta

Taikuri aikuisten syntymäpäville

Tilaa taikuri juhliin Taikuri Marko Poskiparta keikalle

Ohjelmaa syntymäpäiville

Syntymäpäivä tai muu merkki­päivä nurkan takana? Mikä kruunaisi juhlat paremmin kuin hämmästyttävän taitava esiintyjä! Taikuri ja mentalisti Marko Poskiparta takaa sinulle ja juhlavieraillesi viihdyttävän ja unohtumattoman ohjelmanumeron.

Taikuus on mitä parhainta ohjelmaa syntymä­päiville. Eräänlainen taikuuden ihme on Markon esityksen sopivuus ohjelmanumeroksi lähes millaisiin juhliin tahansa.

Miksi tilata taikuri aikuisten syntymä­päiville?

Taikuus on kaikille sopiva ohjelmanumero, joka on aina yllätyksellinen ja saa yleisön viihtymään. Marko Poskiparta show räätälöidään juuri sinun toiveidesi mukaan. Ota vain yhteyttä ja kerro merkkipäivästäsi, niin Marko suunnittelee täydellisen esityksen juhlaasi.

Markon ohjelmistoon kuuluu sekä lavataikuus että lähitaikuus. Hyvän­tahtoinen huumori ja tilannekomiikka ovat osa esitystä, mutta yleisön tai avustajien nolaaminen ei kuulu Markon esiintymistyyliin, joten kaikki voivat nauttia esityksestä rennosti.

Ohjelmistoni on suunnaatu jo 15-vuotta täyttäneille, siksi suosittelenkin lasten syntymäpäiville mentoriani Taikuri Luttista.

Haluaisitko tietää merkkipäiväsi kunniaksi, miltä ajatusten lukeminen tuntuu?

Esiintyjä, joka pitää syntymäpäivät vielä pitkään yleisön huulilla

Marko Poskiparran lavaesitys on kaikille synttärivieraille yhteinen show, jossa luodaan illuusio ajatusten lukemisesta ja yliluonnollisesta. Esitys on interaktiivinen ja osallistaa myös sinut ja vieraasi osaksi taikuutta.

Taikurin ja mentalistin esitys on huippuvalinta, kun etsit ohjelmaa tai esiintyjää syntymäpäiville tai muille merkkipäiville. Taikurin lavaesitys soveltuu hyvin juhliin, joissa on paljon yleisöä ja kaikkien huomio halutaan saavuttaa yhtä aikaa. Markon show hämmäs­tyttää juhlavieraat kerta toisensa jälkeen ja paljastaa yleisön ajatukset humoristisella ja mystisellä tavalla.

Jos siis etsit esiintyjää syntymäpäiville, ota yhteyttä!

  •  Kaikki yli 20 hengen tilaisuudet
  •  Show’n tyypillinen kesto 30-40 min
  •  Hinta alkaen 990 €
  •  Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15 vuotta täyttäneille
Taikuri juhliin turku - Turkulainen taikuri Marko Poskiparta

100% Esitysten tyytyväisyys­takuu

Kaikkiin esityksiini sisältyy täydellinen tyytyväisyystakuu!
Mikäli et ole tyytyväinen esitykseen, saat rahasi takaisin.

Ohjelmaa syntymäpäiville

Taikuutta läheltä syntymäpäivillä

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti lähellä, katsojan silmien edessä tapahtuvaa taikuutta. Lähitaikuus sopii todella hyvin syntymäpäiväjuhliin, esimerkiksi kahvituksen ohessa toteutettavaksi.

Lähitaikuudessa merkki­päiväsi vieraat ovat osa ohjelmanumeroa ja he saavat kokea henkilö­kohtaisia taikuuden kokemuksia. Ohjelmassa Marko kiertelee yleisön joukossa hämmästyttäen pöytä­seurueita yksi kerrallaan.

  •  Tilatuin kesto on 60-90min
  •  Hinta alkaen 900 €
  •  Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15 vuotta täyttäneille
ohjelmaa häihin Taikuri Marko Poskiparta

Näin tilaat taikurin syntymäpäiville

1

Pyydä tarjous

Kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjes­tämässä: Kerro tilaisuuden luonteesta, missä ja milloin se järjes­tetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiintyjältä. Jos et tiedä vielä kaikkea tässä vaiheessa, ei hätää! Marko auttaa sinua valitsemaan sopivan ohjelma­vaihtoehdon.

2

Sopimus ja suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, tehdään kirjallinen sopimus, jonka jälkeen Marko aloittaa ohjelman suunnittelun. Ohjelman suunnittelu tarkoittaa esityksen sisällön ja keston räätälöintiä juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

3

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Palaute on aina tervetullutta! Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyt­tämään yleisöä.

Kuinka voin olla avuksi?

Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro kuinka Marko voi olla avuksi.