Taikuri ja mentalisti Marko Poskiparta

Ohjelmaa syntymä­päiville

Syntymäpäivä tai muu merkki­päivä nurkan takana? Mikä kruunaisi juhlat paremmin kuin hämmästyttävän taitava esiintyjä! Taikuri ja mentalisti Marko Poskiparta takaa sinulle ja juhlavieraillesi viihdyttävän ja unohtumattoman ohjelmanumeron.

Taikuus on mitä parhainta ohjelmaa syntymä­päiville. Eräänlainen taikuuden ihme on Markon esityksen sopivuus ohjelmanumeroksi lähes millaisiin tahansa juhliin.

​Miksi tilata taikuri syntymä­päiville?

Taikuus on kaikille sopiva ohjelmanumero, joka on aina yllätyksellinen ja saa yleisön viihtymään. Marko Poskiparta show räätälöidään juuri sinun toiveidesi mukaan. Ota vain yhteyttä ja kerro merkkipäivästäsi, niin Marko suunnittelee täydellisen esityksen juhlaasi.

Markon ohjelmistoon kuuluu sekä lavataikuus että lähitaikuus. Hyvän­tahtoinen huumori ja tilannekomiikka ovat osa esitystä, mutta yleisön tai avustajien nolaaminen ei kuulu Markon tyyliin, joten kaikki voivat nauttia esityksestä rennosti. 

Haluaisitko tietää merkkipäiväsi kunniaksi, miltä ajatusten lukeminen tuntuu?

Marko Poskiparta show syntymäpäivillä

Marko Poskiparran lavataikuus on kaikille synttärivieraille yhteinen show, jossa luodaan illuusio ajatusten lukemisesta ja yliluonnollisesta. Esitys on interaktiivinen ja osallistaa myös sinut ja vieraasi osaksi taikuutta.

Taikurin ja mentalistin esitys on huippuvalinta, kun etsit ohjelmaa tai esiintyjää merkkipäiville. Taikuus soveltuu hyvin juhliin, joissa on paljon yleisöä ja kaikkien huomio halutaan saavuttaa yhtä aikaa. Markon show hämmäs­tyttää juhlavieraat kerta toisensa jälkeen ja paljastaa yleisön ajatukset humoristisella ja mystisellä tavalla.

Jos siis etsit esiintyjää syntymäpäiville, ota yhteyttä!

  •  Kaikki yli 20 hengen tilaisuudet
  •  Show'n tyypillinen kesto noin 30 min
  •  Hinta alkaen 790 €
  •  Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15 vuotta täyttäneille

Lähitaikuus sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen

Taikuutta läheltä syntymäpäivillä

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti lähellä, katsojan silmien edessä tapahtuvaa taikuutta. Lähitaikuus sopii todella hyvin syntymäpäiväjuhliin, esimerkiksi kahvituksen ohessa toteutettavaksi.

Lähitaikuudessa merkki­päiväsi vieraat ovat osa ohjelmanumeroa ja he saavat kokea henkilö­kohtaisia taikuuden kokemuksia. Ohjelmassa Marko kiertelee yleisön joukossa hämmästyttäen pöytä­seurueita yksi kerrallaan.

  •  Kaikki yli 20 hengen tilaisuudet
  •  Kesto sopimuksen mukaan
  •  Hinta alkaen 790 €
  •  Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15 vuotta täyttäneille

Näin tilaat taikurin esiintyjäksi syntymä­päiville

Kun haluat tarjota synttäri- tai merkki­päivävieraillesi unohtumat­toman elämyksen, tilaa Marko Poskiparta esiintyjäksi juhliisi.

Pyydä tarjous

Ihan aluksi: kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjes­tämässä. Kerro hieman tapahtuman luonteesta, missä ja milloin se jär­jestetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiintyjältä.

Jos et tiedä vielä kaikkea tässä vaiheessa, ei hätää! Marko auttaa mielellään valitsemaan sopivan ohjelma­vaihtoehdon.

Sopimus ja suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, tehdään kirjallinen sopimus, jonka jälkeen Marko aloittaa ohjelman suunnittelun. Ohjelman suunnittelu tarkoittaa käytän­nössä esityksen sisällön ja keston räätä­löintiä juuri sinun tilai­uuteesi sopivaksi.

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Palaute on aina tervetullutta! Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyttämään yleisöä.

Ota yhteyttä ja varmista huikea ohjelmanumero syntymäpäiville!

Täytä yhteyden­otto­lomake ja saat vastauksen nopeammin kuin uskotkaan