Taikuri ja mentalisti Marko Poskiparta

Ohjelmaa yritys­tilaisuuksiin ja juhliin

Oletko järjestämässä yritys­tilaisuutta, mutta juhlat ovat vielä vailla esiintyjää? Miltä kuulostaisi yllättävä ja unohtumaton ohjelmanumero, joka hurmaa yleisönsä takuuvarmasti? Taikuri ja mentalisti Marko Poskiparta on vastaus toiveisiisi.

Taikuus on mitä parhainta ohjelmaa erilaisiin yritys­tilaisuuksiin. Eräänlainen taikuuden ihme on Markon esityksen sopivuus ohjelma­numeroksi lähes mihin tahansa tilanteeseen. Etsit sitten esiintyjää tyhy-päivään, asiakas­tilaisuuteen, syntymä­päiville tai yrityksen muuhun juhlaan, Poskiparta show on oiva valinta!

Yksi Markon mieleenpainuvimmista esiintymisistä oli yrityksen tyhy-päivässä vuonna 2017, kun hän esiintyi rekka-auton lavalla. Lavaesityksen aikana avustajia nostettiin auton lavalle trukilla.

​Miksi tilata taikuri yritys­tilaisuuteen?

Taikuus on ohjelmanumero, joka sopii kaikille, mutta on aina yllätyksellinen ja saa yleisön viih­tymään. Marko Poskiparta show räätälöidään aina mittatilauksena toiveidesi mukaan. Ota vain yhteyttä ja kerro tilaisuudestasi, niin Marko suunnittelee täydellisen esityksen juuri sinun juhlaasi.

Markon ohjelmistoon kuuluu sekä lavataikuus että lähitaikuus. Hyväntahtoinen huumori ja tilannekomiikka ovat osa esityksiä, mutta yleisöä tai avustajia ei koskaan nolata.

Kiinnostaisiko tietää, miltä ajatusten lukeminen tuntuu?

Marko Poskiparta show yritys­tilaisuudessa

Marko Poskiparran lavataikuus on kaikille vieraille yhteinen show, jonka aikana Marko luo illuusion ajatusten lukemisesta ja yliluonnollisesta. Esitys on interaktiivinen ja osallistaa myös yleisönsä osaksi taikuuden ihmeitä.

Taikurin ja mentalistin esitykset sopivat loistavasti erilaisiin yritys­tilaisuuksiin ja juhliin, joissa on paljon yleisöä ja kaikkien huomio halutaan saavuttaa yhtä aikaa. Yleisö saa hämmästyä yhä uudestaan, kun sen salaisimmatkin ajatukset paljastuvat humoristisella ja mystisellä tavalla.

  •  Kaikki yli 20 hengen tilaisuudet
  •  Show'n tyypillinen kesto noin 30 min
  •  Hinta alkaen 890 €
  •  Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu 15 vuotta täyttäneille

Lähitakuus yritystilaisuuksissa

Taikuutta läheltä yrityksesi juhlissa

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti lähellä, aivan silmien edessä tapahtuvaa taikuutta. Lähitaikuus sopii todella hyvin esimerkiksi kahvituksen lomaan.

Lähitaikuudessa yleisö on osa ohjelma­numeroa, kun Marko kiertelee yleisön joukossa hämmäs­tyttäen pöytä­seurueita yksi kerrallaan. Samalla se tarjoaa katsojilleen henkilö­kohtaisia taikuuden kokemuksia.

  •  Lähitaikuus sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen
  •  Kesto sopimuksen mukaan
  •  Hinta alkaen 890 €
  •  Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu 15 vuotta täyttäneille

Näin tilaat taikurin esiintyjäksi yritys­tilaisuuteesi

Kun haluat tarjota vieraillesi esityksen ja elämyksen, joka jää taatusti mieleen, Marko Poskiparta on takuuvarma vaihtoehto. Jos siis etsit ohjelmaa yrityksesi juhliin, tyhy-päivään tai vaikka asiakas­tilaisuuteen, olet löytänyt tiesi oikeaan paikkaan!

Pyydä tarjous

Ihan aluksi: kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjes­tämässä. Kerro hieman tapahtuman luonteesta, missä ja milloin se järjes­tetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiintyjältä. 

Jos et tiedä vielä kaikkea tässä vaiheessa, ei hätää! Marko auttaa mielellään valitsemaan sopivan ohjelmavaihtoehdon.

Sopimus ja suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, tehdään kirjallinen sopimus, jonka jälkeen Marko aloittaa ohjelman suunnittelun. Ohjelman suunnittelu tarkoittaa käytännössä esityksen sisällön ja keston räätälöintiä juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Palaute on aina tervetullutta! Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyttämään yleisöä.

Ota yhteyttä ja varmista vaikuttava ohjelmanumero yrityksesi tilaisuuteen!

Täytä yhteyden­otto­lomake ja saat vastauksen nopeammin kuin uskotkaan