Taikuri ja mentalisti Marko Poskiparta

Kuka ihmeen Marko Poskiparta?

Suomesta löytyy kaksi taikuuteen kykenevää Poskipartaa, veljekset Marko ja Pete. Markon ja Peten erottaa helposti toisistaan, sillä Marko on taikonut itsensä parrattomaksi ja liki 20 vuotta isoveli Peteä nuoremmaksi.

Marko Poskiparta on 26-vuotias taikuri, mentalisti ja tradenomi. Hän valmistui myynnin ja markkinoinnin tradenomiksi syksyllä vuonna 2018. Opinnot ovat Markolle eräänlainen varasuunnitelma, mikäli hänestä ei syystä tai toisesta tulekaan ammattitaikuria. Taikuuden ja mentalismin lisäksi Markon arki pitää sisällään mallikuvauksia ja DJ-keikkoja.

Marko Poskiparta esiintyy ammatikseen ympäri Suomea, mutta suurin osa esityksistä keskittyy Turun seudulle. Nuoresta iästään huolimatta hänen taianomaisen esityksensä ovat nähneet jo sadat taikurit ja tuhannet ihmiset ympäri Suomea.

Marko on saanut kiitosta työstään taikurina ja mentalistina sekä alan huipuilta että sadoilta tilaajilta ja juhlien järjestäjiltä. Palkintokaapista löytyvät muun muassa junioritaikuuden SM-pronssi vuodelta 2014 ja Ravintola­taikuuden finaalisijat vuosilta 2014 ja 2017. Taikuripalkintojen lisäksi Marko esiintyi vuonna 2016 Talent Suomi tv-ohjelmassa.

Ammatilliselta osaamiseltaan Marko on erikoistunut mentalismiin. Mentalistin suomenkielinen vastine voisi olla näkijä, sillä mentalismi tarkoittaa illuusiota ajatusten lukemisesta. Siinä missä taikurin tekemän ihmeen taustalla voi olla sormi­näppäryys ja tarkkaan suunniteltu ajoitus, mentalistin hämmäs­tyttävät esiintymiset perustuvat esiintymistaitoon, harhautukseen ja psykologiaan. Näiden avulla syntyy tunne taikuudesta ja yleisö kokee illuusion yliluonnollisesta.

Marko Poskiparta asuu tällä hetkellä Turussa, minkä vuoksi taikurin ja ohjelmaa juhliin saa edullisimmin Varsinais-Suomessa, Satakunnassa tai Pirkanmaalla. Tämän takia kysytyimmät keikkapaikat ovatkin akselilla Turku, Rauma, Pori ja Tampere. Marko esiintyy kuitenkin ympäri Suomea erilaisissa juhlissa ja tilaisuuksissa.

Olisiko nyt sinun vuorosi kokea, miltä yliluonnollinen ja ajatusten lukeminen näyttää ja tuntuu?

Ota yhteyttä »

Näin tilaat huippu­viihdyt­tävän taikurin ja mentalistin juhliisi

Pyydä tarjous

Kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjes­tämässä: Kerro hieman tapahtuman luonteesta, missä ja milloin se järjes­tetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiintyjältä. Marko auttaa mielellään sopivan ohjelma­vaihtoehdon valinnassa.

Esityksen suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, Marko aloittaa ohjelman suunnittelun. Käytännössä ohjelman suunnittelu tarkoittaa esityksen sisällön ja keston räätälöintiä juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyt­tämään yleisöä. Palaute on aina tervetullutta!

Täytä yhteyden­otto­lomake ja saat vastauksen nopeammin kuin uskotkaan