Taikuri ja mentalisti Marko Poskiparta

Ohjelmaa pikku­jouluihin

On jälleen se aika vuodesta, kun vietetään iltaa pikkujoulujen merkeissä. Onko juhlasi vielä päätähteä vailla? Miltä kuulostaisi esiintyjä, joka yllättää ja valloittaa yleisönsä unohtumattomalla ohjelmanumerolla? Taikuri ja mentalisti Marko Poskiparta on kaikkien pikkujoulujen takuuvarma viihdyttäjä.

Markon ohjelmistoon kuuluu sekä lavataikuus että lähitaikuus. Hyvän­tahtoinen huumori ja tilanne­komiikka ovat osa esityksiä, mutta yleisöä tai avustajia ei koskaan nolata. Voit siis ottaa huoletta mukavan asennon tuolissasi ja nauttia esityksestä!

​Miksi tilata taikuri pikku­jouluihin?

Taikuus on loistava valinta pikkujoulu­ohjelmaksi, sillä se sopii kaikille, mutta on yllätyksellinen ja saa vieraat viihtymään. Marko Poskiparta show räätä­löidään aina mittatilauksena juuri sinun pikkujouluihisi sopivaksi.

Ota vain yhteyttä ja kerro tilaisuudestasi, niin Marko suunnittelee täydellisen viihdyttävän pikkujoulu­esityksen.

Oletko koskaan miettinyt, miltä ajatusten lukeminen tuntuu?

Marko Poskiparta show pikkujouluissa

Oletko koskaan miettinyt, miltä ajatusten lukeminen tuntuu? Marko Poskiparran lavataikuus on kaikille pikkujoulu­vieraille yhteinen show, jonka aikana Marko luo illuusion ajatusten lukemisesta ja yli­luonnollisesta. Esitys on interaktiivinen ja osallistaa myös pikkujoulu­kansan osaksi viihdettä.

Taikurin ja mentalistin show sopii erinomaisen hyvin ohjelmaksi pikkujouluihin, joissa on paljon yleisöä ja kaikkien huomio halutaan saavuttaa yhtä aikaa. Markon esityksen aikana yleisö hämmästyy kerta toisensa jälkeen, kun sen salaisimmatkin ajatukset paljastuvat humoristisella ja mystisellä tavalla.

Marko on varman viihdyttävä valinta, kun etsit esiintyjää pikkujouluihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  •  Kaikki yli 20 hengen tilaisuudet
  •  Show'n tyypillinen kesto noin 30 min
  •  Hinta alkaen 890 €
  •  Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu 15 vuotta täyttäneille

Lähitakuus yritystilaisuuksissa

Taikuutta läheltä pikkujouluissa

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti lähellä, aivan katsojan silmien edessä tapahtuvaa taikuutta. Lähitaikuus sopii erinomaisesti myös pikkujoulujen viihdykkeeksi. Ohjelmanumerossa Marko kiertelee yleisön joukossa esiintyen 2–10 hengen seurueille kerrallaan.

Lähitaikuus on pikkujoulu­vieraille unohtumaton ja henkilö­kohtainen kokemus, joka vakuuttaa ja vaikuttaa pitkään esityksen jälkeenkin. Tilaa siis taikuri pikkujouluihisi ja anna vieraillesi mahdollisuus tarkastella taikuutta poikkeuksellisen läheltä.

  •  Lähitaikuus sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen
  •  Kesto sopimuksen mukaan
  •  Hinta alkaen 890 €
  •  Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15 vuotta täyttäneille

Näin tilaat taikurin esiin­tyjäksi pikkujouluihin

Kun haluat tarjota vieraillesi mieleen­painuvan esityksen ja elämyksen, Marko Poskiparta on valintasi.

Pyydä tarjous

Ihan aluksi: kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjes­tämässä. Kerro hieman tapahtuman luonteesta, missä ja milloin se jär­jestetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiinty­jältä.

Jos et tiedä vielä kaikkea tässä vaiheessa, ei hätää! Marko auttaa mielellään valitsemaan sopivan ohjelmavaihto­ehdon.

Sopimus ja suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, tehdään kirjallinen sopimus, jonka jälkeen Marko aloittaa ohjelman suunnittelun. Ohjelman suunnittelu tarkoittaa käytän­nössä esityksen sisällön ja keston räätälöintiä juuri sinun tilai­suuteesi sopivaksi.

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Palaute on aina tervetullutta! Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyttämään yleisöä.

Ota yhteyttä ja varmista viihdyttävää ohjelmaa pikkujouluihin!

Täytä yhteyden­otto­lomake ja saat vastauksen nopeammin kuin uskotkaan