Taikuri ja mentalisti Marko Poskiparta

Esiintyjän elämää

Ohjelmavinkkejä erilaisiin juhliin

Etsitkö hauskaa huumori ohjelmaa juhliin? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä minun mielestäni huumoria ei voi koskaan olla liikaa. Lue lisää!

Lue lisää »

Tyky-päivä yritykselle

Onko työhyvinvointipäivän järjestäminen ajankohtaista teidän yritykselle? Kokeile näitä ideoita!

Lue lisää »

Teemajuhlaideoita

Haluatko järjestää erilaiset syntymäpäiväjuhlat tai kerätä vain ystävät kokoon ja viettää unohtumattoman illan? Lue vinkkini teemajuhlien järjestämiseen.

Lue lisää »

Taikuri juhliin - esittely minusta

Jos sinulla on esiintyjä juhliin hakusessa, niin ei tarvitse etsiä enää! Taikuri Marko Poskiparta esiintyy juhlissa kuin juhlissa. Lue lisää!

Lue lisää »

Taianomaista polttariohjelmaa

Onko polttari-ideat vähissä? Kaipaatko jotain uutta morsiamen tai sulhasen polttareiden järjestämiseksi? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lue lisää »

Näin tilaat huippu­viihdyt­tävän taikurin ja mentalistin juhliisi

Pyydä tarjous

Kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjes­tämässä. Kerro hieman tapahtuman luonteesta, missä ja milloin se järjes­tetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiintyjältä. Autan mielelläni sopivan ohjelma­vaihtoehdon valinnassa.

Esityksen suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, aloitan ohjelman suunnittelun. Käytännössä ohjelman suunnittelu tarkoittaa esityksen sisällön ja keston räätälöintiä juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyt­tämään yleisöä. Palaute on aina tervetullutta!

Täytä yhteyden­otto­lomake ja saat vastauksen nopeammin kuin uskotkaan