Taikuri ja mentalisti Marko Poskiparta

Ohjelmaa häihin

Hääjuhla on monelle meistä yksi elämän tärkeimmistä päivistä. Kukapa ei toivoisi, että häävieraat viihtyvät juhlassa mahdollisimman hyvin?

Taikuri ja mentalisti Marko Poskiparta on viihdyttävä, yllättävä ja mieleenpainuva esiintyjä häihin. Marko on persoona, joka hurmaa yleisön puolelleen tarjoten huikeita elämyksiä taikuuden parissa. Jos siis etsit ohjelmaa hääjuhliin, Markon show on oiva valinta viihdykkeeksi rakkauden juhla­päivään.

​Miksi tilata taikuri häihin?

Taikuus on ohjelmanumero, joka sopii kaikille, mutta on yllätyk­sellinen ja viihdyt­tävä. Esitys hääjuhliin räätälöidään aina toiveidesi mukaan. Ota vain yhteyttä ja kerro juhlastasi, niin Marko suunnittelee häihisi täydellisen esityksen.

Markon ohjelmistoon kuuluu sekä lavataikuus että lähitaikuus. Hyvän­tahtoinen huumori ja tilannekomiikka ovat osa esityksiä, mutta yleisöä tai avustajia ei koskaan nolata, joten vieraasi voivat nauttia hääjuhlasta rennosti.

Haluaisitko häävieraidesi tietävän, miltä ajatusten lukeminen tuntuu?

Marko Poskiparta show hääjuhlissa

Marko Poskiparran lavataikuus on juhlakansalle yhteinen show, jonka aikana Marko luo illuusion ajatusten lukemisesta ja yliluonnollisesta. Interaktiivinen esitys osallistaa myös häävieraat osaksi taikuuden ihmeitä.

Taikurin ja mentalistin esitykset sopivat loistavasti häihin, joissa on paljon yleisöä ja kaikkien huomio halutaan saavuttaa yhtä aikaa. Vieraat saavat hämmästyä yhä uudestaan ja uudestaan, kun heidän salaisimmatkin ajatuksensa paljastuvat humoristisella ja mystisellä tavalla.

Jos siis etsit esiintyjää tai taikuria hääjuhliin, ota yhteyttä ja aloitetaan suunnittelu!

  •  Kaikki yli 20 hengen tilaisuudet
  •  Show'n tyypillinen kesto noin 30 min
  •  Hinta alkaen 790 €
  •  Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15 vuotta täyttäneille

Lähitaikuus sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen

Taikuutta läheltä häissä

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti lähellä, aivan silmien edessä tapahtuvaa taikuutta. Lähitaikuus sopii todella hyvin myös häihin, esimerkiksi kahvituksen lomaan.

Lähi­taikuudessa häävieraat ovat osa ohjelmanumeroa Markon kierrellessä yleisön joukossa viihdyttäen pöytäseurueita yksi kerrallaan. Esitys tarjoaa juhlakansalle hämmäs­tyttäviä ja henkilökohtaisia taikuuden kokemuksia.

  •  Kaikki yli 20 hengen tilaisuudet
  •  Kesto sopimuksen mukaan
  •  Hinta alkaen 790 €
  •  Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15 vuotta täyttäneille

Näin tilaat taikurin esiinty­jäksi häihin

Kun haluat tarjota häävieraille viihdyttävän esityksen ja upean elämyksen, Marko Poskiparta on takuuvarma vaihtoehto. Ota vain yhteyttä ja varmista vaikuttava ohjelmanumero häihin!

Pyydä tarjous

Ihan aluksi: kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjestä­mässä. Kerro hieman tapahtuman luonteesta, missä ja milloin se järjes­tetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiintyjältä. 

Jos et tiedä vielä kaikkea tässä vaiheessa, ei hätää! Marko auttaa mielellään valitsemaan sopivan ohjelma­vaihtoehdon.

Sopimus ja suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, tehdään kirjallinen sopimus, jonka jälkeen Marko aloittaa ohjelman suunnittelun. Ohjelman suunnittelu tarkoittaa käytännössä esityksen sisällön ja keston räätä­löintiä juuri sinun tilaisuu­teesi sopivaksi.

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Palaute on aina tervetullutta! Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyt­tämään yleisöä.

Täytä yhteyden­otto­lomake ja saat vastauksen nopeammin kuin uskotkaan