Marko Poskiparta

Ohjelmaa häihin

Haluaisitko häävieraidesi tietävän, miltä ajatusten lukeminen tuntuu?

Tilaa taikuri juhliin Taikuri Marko Poskiparta keikalle

Taikuus on mitä parhainta ohjel­maa häihin

Etsitkö taikuria tai muuta ohjelmaa häihin?

Hääjuhla on monelle meistä yksi elämän tärkeimmistä päivistä. Kukapa ei toivoisi, että häävieraat viihtyvät juhlassa mahdollisimman hyvin? Hääohjelma kannattaa suunnitella huolellisest ja siinä tullee avuksi Marko!

Taikuri ja mentalisti Marko Poskiparta on viihdyttävä, yllättävä ja mieleenpainuva esiintyjä häihin. Marko on persoona, joka hurmaa yleisön puolelleen tarjoten huikeita elämyksiä taikuuden parissa. Jos siis etsit ohjelmaa hääjuhliin, Markon show on oiva valinta viihdykkeeksi rakkauden juhla­päivään.

​Miksi tilata taikuri hääjuhliin?

Taikuus on ohjelmanumero, joka sopii kaikille, mutta on yllätyk­sellinen ja viihdyt­tävä. Esitys hääjuhliin räätälöidään aina toiveidesi mukaan. Ota vain yhteyttä ja kerro juhlastasi, niin Marko suunnittelee häihisi täydellisen esityksen.

Markon ohjelmistoon kuuluu sekä lavataikuus että lähitaikuus. Hyvän­tahtoinen huumori ja tilannekomiikka ovat osa esityksiä, mutta yleisöä tai avustajia ei koskaan nolata, joten vieraasi voivat nauttia hääjuhlasta rennosti.

Taikuri juhliin turku - Turkulainen taikuri Marko Poskiparta

Haluaisitko häävieraidesi tietävän, miltä ajatusten lukeminen tuntuu?

Esiintyjä, joka pitää hääjuhlat vielä pitkään yleisön huulilla

Marko Poskiparran lavataikuus on juhlakansalle yhteinen show, jonka aikana Marko luo illuusion ajatusten lukemisesta ja yliluonnollisesta. Interaktiivinen esitys osallistaa häävieraat osaksi taikuuden ihmeitä.

Taikurin ja mentalistin esitykset sopivat loistavasti häihin, joissa on paljon yleisöä ja kaikkien huomio halutaan saavuttaa yhtä aikaa. Vieraat saavat hämmästyä yhä uudestaan ja uudestaan, kun heidän salaisimmatkin ajatuksensa paljastuvat humoristisella ja mystisellä tavalla.

  •  Kaikki yli 20 hengen tilaisuudet
  •  Show’n tyypillinen kesto 30-40 min
  •  Hinta alkaen 990 €
  •  Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15 vuotta täyttäneille
Ohjelmaa pikkujouluihin - Taikuri Marko Poskiparta pikkujouluihin

100% Esitysten tyytyväisyys­takuu

Kaikilla esityksilläni on täysi tyytyväisyys­takuu!
Jos et ole tyytyväinen esitykseen, saat rahasi takaisin.
ohjelmaa häihin Taikuri Marko Poskiparta

Turkulainen taikuri tarjoilee ohjelmaa häihin

Lähitaikuutta häissä

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti läheltä seurattavaa taikuutta. Marko Poskiparta tuo Lähitai­kuudessaan taikuuden pois lavalta suoraan yleisön käsien ulottuville. Näin taikuudesta tulee jokaiselle katsojalle unohtumaton henkilö­kohtainen kokemus. Lähitaikuus toimii myös erinomaisen jäänrikkojana, kun paikalla on paljon ihmisiä ketkä kohtaavat ensimmäistä kertaa. Lähitaikuus sopii todella hyvin myös häihin, esimerkiksi kahvituksen lomaan.

Lähi­taikuudessa häävieraat ovat osa ohjelmanumeroa Markon kierrellessä yleisön joukossa viihdyttäen pöytäseurueita yksi kerrallaan. Esitys tarjoaa juhlakansalle hämmäs­tyttäviä ja henkilökohtaisia taikuuden kokemuksia.

  •  Kaikki yli 20 hengen tilaisuudet
  •  Kesto sopimuksen mukaan
  •  Hinta alkaen 990 €
  •  Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15 vuotta täyttäneille

 

Lähitaikuus on mahdollista toteuttaa koko juhlakansalle kiertäen tai pienemmälle porukalle intiimimpänä esityksenä.

1

Pyydä tarjous

Kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjes­tämässä: Kerro tilaisuuden luonteesta, missä ja milloin se järjes­tetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiintyjältä. Jos et tiedä vielä kaikkea tässä vaiheessa, ei hätää! Marko auttaa sinua valitsemaan sopivan ohjelma­vaihtoehdon.

2

Sopimus ja suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, tehdään kirjallinen sopimus, jonka jälkeen Marko aloittaa ohjelman suunnittelun. Ohjelman suunnittelu tarkoittaa esityksen sisällön ja keston räätälöintiä juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

3

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Palaute on aina tervetullutta! Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyt­tämään yleisöä.

Kuinka voin olla avuksi?

Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro kuinka Marko voi olla avuksi.