Julkaistu 17.07.23

Taianomaista polttariohjelmaa

Hauskaa polttariohjelmaa - tilaa taikuri ja hämmästytä juhlakalu!

Onko polttari-ideat vähissä? Kaipaatko jotain uutta morsiamen tai sulhasen polttareiden järjestämiseksi? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Tekemistä löytyy monenlaista aina drinkkikoulutuksesta kuplafutikseen ja taikuriin. Kannattaa polttareita järjestäessä miettiä ohjelmaa, joka sopii kaikille.

Lue lisää polttari-ideoita artikkelista.

Tutustu minuun enemmän Marko Poskiparta: esiintyjä juhliin -artikkelissani.

Polttariohjelma Turku - Tilaa Taikuri Marko Poskiparta

Taikuri polttareihin?

Taikuri hämmästyttää polttareiden jokaisen osallistujan ja on varmasti tekeminen, mistä puhutaan vielä pitkään. Taikurin esitys sopii jokaiselle ja morsian voi saada polttareissa oman erikoisesityksensä!

Lavaesitys

Lavaesitys on alkua taikashowlle. Suuremmat spektaakkelit voidaan esittää kauempaa ja sitä seuraa lähitaikuus ihmisten keskuudessa.

Lähitaikuus

Lähitaikuus osallistaa ihmisiä ja pitää huolen siitä, että juhlissa on mukavaa. Lähitaikuudella voi yllättää polttareiden sankarin, jolloin siitä jää unohtumaton muistijälki!

Marko Poskiparta show

Olen räätälöinyt esitykseni sillä tavalla, että yleisö voi rentoutua täysin ja nauttia esityksestä. Hämmästyttävän esityksen aikana yleisö pääsee nauttimaan stand up -komiikan sekä taikurin yhdistelmästä samassa paketissa.

Muita polttari-ideoita

Polttari-ideoita kannattaa miettiä muutamia erilaisia, koska jokainen niistä on oma kokonaisuutensa. Tiedostakaa budjettinne, niin osaatte sitten järjestää polttareiden ohjelmaa sen mukaisesti.

Morsiamelle tulee ystävien kanssa vietetty aika muistoksi, mutta polttareihin kannattaa silti panostaa erilaisilla ohjelmanumeroilla.

Vesielämys

Polttarisankari voi tykätä tehdä yhdessä erilaisia vesiaktiviteetteja. Sankarille voi järjestää myös yksinään suoritettavan vesielämyksen vaijerin varassa vedettävän vesilaudan muodossa! Voitte myös varata yhdessä saunalautan ja pitää unohtumattoman hemmotteluillan morsiamelle.

Ruoka ja juoma -kurssit

Ruoasta pitävän morsiamen polttareihin voi sopia mainiosti ruokaan ja juomiin liittyviä tekemisiä. Kokkikurssi, drinkkikoulutus tai viininmaistelu voivat olla esimerkiksi hyvin miellyttäviä kokemuksia polttareita järjestäessä.

Kokkikurssi

Koko porukka voi päästä tekemään yhdessä hauskaa kokkikurssia ja siitä jää vielä ideoita käteen kotiin vietäväksi. Ruokaa laittavan polttarisankarin unelma aktiviteetti voikin olla esimerkiksi kokkikurssi.

Drinkkikoulutus

Drinkkikoulutus on aina mieleinen tekeminen juhlia kuin juhlia. Koulutuksesta jää käteen hauskoja vinkkejä juomien tekemiseen ja mikä parasta - omia drinkkejään pääsee maistelemaan koulutuksen lomassa.

Viininmaistelu

Jotta teidän ei tarvitsisi jokaisella ravintolakerralla miettiä mikä viini on hyvä, niin viininmaistelu auttaa tietämään viineistä. Opitte itse tuntemaan mistä viineistä pidätte ja pääsette tutustumaan eri viinirypäleiden maailmoihin.

Hemmottelua polttareissa

Riippuen siitä miten pitkät polttarit ovat, niin hemmottelu on varsinkin morsiamelle hyvä tapa nauttia polttareista. Aktiviteetit kestävät usein pitkään ja ne sopivat usein jokaiselle polttarille. Myös sulhasen polttari-ideat saattavat pitää sisällään hemmottelua, kuten kylpylälomaa tai hieronta-aktiviteetit.

Polttaritekemistä yhdessä

Mikäs sen hauskempaa, kuin viettää polttarit yhdessä ja tehdä jotain kivaa koko porukan kesken. Päivän aikana voi tehdä paljon asioita ja ystävät ovat olennainen osa polttareita. Polttarit ovat aina hauskempia, kun suoritetaan yhdessä hauskat tekemiset ja aktiviteetit.

Kuplafutis

Kuplafutis saattaa sopia paremmin sulhasen kuin morsiamen polttareihin, mutta se saa takuuvarmasti kaikki hyvälle tuulelle. Selvitä etukäteen miten kuplafutis sopii eri ihmisille, jotta tiedät sen olevan hyvä aktiviteetti polttareiden ohjelmaan.

Pakopelihuone

Pakopelihuone mahdollistaa illan aikana mukavaa kisailua sekä hauskaa tekemistä kaikille yhdessä. Siellä suoritetaan mukavia tehtäviä ja sopii vähän rauhallisemmaksi tekemiseksi. Pakopelihuoneita löytyy monen tasoiselle pelaajalle ja heti alkuun ei tarvitse valita vaikeinta huonetta.

Paintball

Polttarit eivät ole mitään ilman pientä kisailua. Värikuulasota eli paintball onkin oiva tapa viettää aikaa ihan koko porukan kesken. Se on myös yksi tekeminen, mitä moni ei ole tehnyt usein, joten se on mieleenjäävä ohjelmanumero.

Ohjelmaa polttareihin Turku - Tilaa Taikuri Marko Poskiparta

Mieti polttariohjelma sankarin mieleen

Kun polttarit järjestetään, niin mieti kenelle ne järjestetään. Naisille ja miehille sopii erilaiset tekemiset, mutta pääasiassa juhlat ovat kuitenkin juhlien sankarille. Morsian haluaa usein erilaista tekemistä naisten kesken ja sulhaselle sopii usein vauhdikkaammat tekemiset miesten kesken.

Tärkeintä on järjestää polttarisankarille unohtumaton päivä, missä vain polttarisankari on huomion keskipisteenä. Mieti minkälainen tekeminen voisi sopia sekä ketkä ovat morsiamen tai sulhasen lähiystäviä ja kutsua heitä mukaan.

Kutsu oikeat ihmiset

Usein morsian tai sulhanen antaa polttareiden järjestämisen tehtäväksi parhaalle ystävälleen. Hän ei kuitenkaan välttämättä tunne kaikkia juhlasankarin ystäviä, joten kannattaa selvittää tarkkaan keitä juhliin kutsuu.

Muutamat parhaat ystävät ovat enemmän tärkeitä, kuin määrä. Jotkut ihmiset eivät halua viettää juhlia koskaan isossa porukassa ja kymmenien ihmisten kutsuminen voi sitten olla huono idea.

Lahja

Kaikki voivat miettiä polttareiden järjestämisen lisäksi juhlasankarille myös lahjan. Lahja voi liittyä polttarisankarin rakastamaan tekemiseen tai se voi olla esimerkiksi hääparille yhteinen hemmottelumatka.

Polttareissa on tyypillistä kuitenkin antaa lahja, joten sitä todennäköisesti odotetaan. Miettikää yhdessä järjestäjien kesken minkälainen budjetti teillä on ja miten se sopii lahjan antamiseen.

Tekemistä sankari mielessä

Morsian saattaa pitää erilaisesta tekemisestä kuin sulhanen. Polttari-ideoita miettiessä kannattaa ottaa aina huomioon itse sankari. Muut vieraat ovat vain sivuroolissa, mutta toki heidänkin viihtymisestä kannattaa pitää huolta.

Ennen polttareita voi olla erilaiset tuntemukset, kuin polttareiden jälkeen. Miettikää juhlia kokemusten kautta ja älä järjestä tapahtumia, mistä sankari ei ikinä pitäisi. Jos sankarilla on korkeanpaikan kammo, niin älä missään nimessä tilaa benji-hyppyä aktiviteetiksi.

Näin tilaat huippu­viihdyt­tävän taikurin ja mentalistin juhliisi

Pyydä tarjous

Kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjes­tämässä. Kerro hieman tapahtuman luonteesta, missä ja milloin se järjes­tetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiintyjältä. Autan mielelläni sopivan ohjelma­vaihtoehdon valinnassa.

Esityksen suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, aloitan ohjelman suunnittelun. Käytännössä ohjelman suunnittelu tarkoittaa esityksen sisällön ja keston räätälöintiä juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyt­tämään yleisöä. Palaute on aina tervetullutta!

Täytä yhteyden­otto­lomake ja saat vastauksen nopeammin kuin uskotkaan