Marko Poskiparta

Hauskaa polttariohjelmaa - tilaa taikuri ja hämmästytä juhlakalu!

Onko polttari-ideat vähissä? Kaipaatko jotain uutta morsiamen tai sulhasen polttareiden järjestämiseksi? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Tekemistä löytyy monenlaista aina drinkkikoulutuksesta kuplafutikseen ja taikuriin. Kannattaa polttareita järjestäessä miettiä ohjelmaa, joka sopii erityisesti juhlakalulle.

Tässä artikkelissa kerron mielestäni parhaat polttari-ideat.

Tutustu minuun enemmän Marko Poskiparta: esiintyjä juhliin -artikkelissani.

Polttariohjelmaa - Taikuri Marko Poskiparta

Taikuri tai mentalisti polttareihin?

Etsitkö jotakin ainutlaatuista ja mieleenpainuvaa ohjelmaa polttareihin? Haluatko järjestää polttarit, joka jää mieleen pitkäksi aikaa? Marko Poskiparran Show on täydellinen valinta erityisesti polttareihin ja muihin juhliin! Taikuri hämmästyttää polttareiden jokaisen osallistujan ja on juhlakansaa osallistavaa tekemistä, mistä puhutaan vielä pitkään.

Koko porukalle yhteinen Show polttareissa

Marko Poskiparta Show polttareissa on koko porukalle yhteinen esitys, minkä aikana yleisö kokee illuusion ajastusten lukemisesta ja yliluonnollisesta. Esitys on yleisöä osallistuttavaa eli interaktiivista, sillä yleisö pääsee osallistumaan taikuuteen ja ihmeiden syntymiseen. Markon esiintymistyyliin ei kuulu yleisön tai avustajien nolaaminen, joten yleisö ja avustajat voivat rentoutua ja nauttia hämmästyttävän hauskasta ohjelmasta täysillä.

Marko suunnittelee ja räätälöi henkilökohtaisesti jokaisen esityksen sopimaan juuri sovittuun tilaisuuteen tai juhlaan. Tämän takia lavaesityksen kesto vaihtelee aina 10 minuuttista 60 minuuttiin. Kysytyin esitykseni kesto on kuitenkin noin puoli tuntia.

Marko Poskiparta Lähitaikuutta polttareihin

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti läheltä seurattavaa taikuutta. Lähitaikuudessa Marko Poskiparta tuo taikuuden pois lavalta suoraan yleisön käsien ulottuville, näin taikuudesta tulee jokaiselle katsojalle henkilökohtainen unohtumaton kokemus. Lähitaikuudessa Marko kiertelee yleisön joukossa esiintyen 2-10 hengen seurueille kerrallaan.

Show’n tavoin myös lähitaikuuden kesto vaihtelee täysin tilaisuuden tai juhlan mukaan. Lyhyimmät lähitaikuusesitykset ovat noin 20 minuuttia ja pisimmät taas useita tunteja. Tämän takia Lähitaikuuden kestosta sovitaan aina erikseen, mutta yhden tunnin aikana Marko ehtii tarjoilemaan Lähitaikuutta noin 50 juhlavieraalle.

Muita polttari-ideoita

Polttari-ideoita kannattaa miettiä muutamia erilaisia, koska jokainen niistä on oma kokonaisuutensa. Aluksi on kuitenkin tärkeää tiedostaa budjetti, millä polttareita lähdetään suunnittelemaan. Ikimuistoiset polttarit eivät vaadi tuhansien eurojen budjettia vaan pienemmälläkin budjetilla pärjää.

Morsiamelle tai sulhaselle päivässä kuitenkin tärkeitän on  ystävien kanssa vietetty aika ja muistot. Silti suosittelen polttareihin edes yhtä ohjelmanumeroa, näin polttarit jäävät takuuvarmasti kaikkien osallistujien mieleen. Tässä muutamia muita ohjelmanumeroita polttareihin:

 

DJ-keikka elämyslahjana

Onko polttarisankari koskaan unelmoinut DJ-keikan soittamisesta tai kiinnostunut DJ-toiminnan aloittamisesta harrastuksena? Polttareissa hänellä on nyt mainio tilaisuus päästä kokeilemaan tätä elämyslahjan muodossa. Ennen varsinaista keikkaa ohjaan päivänsankaria DJ:n saloihin, kerron tarpeelliset tiedot ja varmistan, että hän ymmärtää DJ-soiton perusteet. Opastus toteutetaan usein koko polttariseurueen edessä, mikä luo yhteisöllistä tunnelmaa, kun polttarisankari harjoittelee ja muut juhlijat seuraavat – toisinaan ehkä myös leikkimielisesti kommentoiden. Opastuksen pituus on tyypillisesti 30–60 minuutin välillä.

Ainutlaatuinen Elämyslahja polttareihin

Opastuksen jälkeen on itse DJ-keikan aika, jossa polttarisankari säteilee pääosassa. Tietenkin olen tukemassa taustalla, mikäli tilanne niin vaatii tai jos polttarisankari tarvitsee apua. DJ-keikan kesto on joustava ja määräytyy tilanteen mukaan, mutta yleisesti se kestää 45–75 minuuttia. Tämä DJ-keikka elämyslahjana jää varmasti ainutlaatuiseksi muistoksi niin polttarisankarille kuin yleisöllekin. DJ-sivuillani voit tutustua tarkemmin siihen millaisia ohjelmistoja minulta löytyy DJ:nä. Annan mielelläni lisätietoja DJ-keikasta elämyslahjana, sivun alalaidasta löydät yhteydenotta kaavakkeen.

 

Vesielämys

Polttarisankari saattaa nauttia erilaisista vesiaiheisista aktiviteeteista yhdessä muiden kanssa. Voit järjestää sankarille myös yksilöllisen vesielämyksen, kuten vaijerilla vedettävän vesilaudan! Lisäksi on mahdollista varata saunalautta yhteiseksi, unohtumattomaksi hemmotteluillaksi morsiamelle tai sulhaselle.

Ruoka ja juoma -kurssit

Ruoka- ja juomakursseilla voivat olla erinomainen lisä ruoan ystävän polttareihin. Voitte osallistua esimerkiksi kokkikurssille, drinkkien valmistuskoulutukseen tai viininmaistajaisiin, jotka tarjoavat miellyttäviä elämyksiä polttarijuhlien suunnittelussa.

Kokkikurssi

Koko seurue voi osallistua yhteiseen kokkikurssiin, josta jää mukaan uusia ideoita ja inspiraatiota kotikeittiöön. Tällainen aktiviteetti voi olla ruoanlaitosta innostuneen polttarisankarin unelma.

Drinkkikoulutus

Drinkkikoulutus sopii erinomaisesti minkä tahansa juhlan ohjelmanumeroksi. Koulutuksessa opitaan valmistamaan juomia ja saadaan vinkkejä niiden luomiseen. Lisäksi osallistujat pääsevät maistelemaan itse tekemiään juomia koulutuksen aikana.

Viininmaistelu

Viininmaistelun avulla ei tarvitse enää ravintolassa arpoa, mikä viini olisi hyvä valinta, sillä tällainen kokemus auttaa ymmärtämään viinejä paremmin. Osallistujat oppivat tunnistamaan omat suosikkiviininsä ja tutustuvat erilaisiin rypälelajikkeisiin.

Hemmottelua polttareissa

Hemmottelu on erityisesti morsiamelle mieluisa tapa nauttia polttareista, olipa juhlien kesto mikä tahansa. Hemmottelua sisältävät aktiviteetit kestävät usein kauan ja sopivat monenlaisiin polttareihin. Sulhasenkin polttarit voivat sisältää hemmottelua, kuten kylpylävierailuja tai hierontoja.

Polttaritekemistä yhdessä

Yhdessä tekeminen tekee polttareista entistä hauskemmat. Koko ryhmä voi nauttia yhteisistä aktiviteeteista, jotka vahvistavat ystävyyssuhteita ja tekevät päivästä ikimuistoisen.

Kuplafutis

Kuplafutis voi sopia erityisen hyvin sulhasen polttareihin, mutta se tuo varmasti iloa ja naurua kaikille osallistujille. On tärkeää selvittää etukäteen, sopiiko aktiviteetti kaikille, jotta se voidaan turvallisesti sisällyttää ohjelmaan.

Pakopelihuone

Pakohuone tarjoaa jännittävää ajanvietettä ja yhteistyötä vaativia haasteita. Se on hieman rauhallisempi aktiviteetti, joka sopii monenlaiseen makuun ja eri taitotasoisille ryhmille.

Paintball

Polttarit eivät ole mitään ilman pientä kisailua. Värikuulasota eli paintball onkin oiva tapa viettää aikaa ihan koko porukan kesken. Se on myös yksi tekeminen, mitä moni ei ole tehnyt usein, joten se on mieleenjäävä ohjelmanumero.

Taikuri-juhliin-9

Mieti polttariohjelma sankarin mieleen

Kun polttarit järjestetään, niin mieti kenelle niitä olet järjestämässä. Naisille ja miehille sopii erilaiset tekemiset, mutta pääasiassa juhlat tulisi suunnitella polttarisankari mielessä.  Morsian haluaa usein erilaista tekemistä naisten kesken ja sulhaselle sopii usein vauhdikkaammat tekemiset miesten kesken.

Kaikkein tärkeintä on luoda polttarisankarille ikimuistoinen päivä, jossa hän on kaiken huomion keskipisteessä. Pohdi, millaiset aktiviteetit saattaisivat ilahduttaa sankaria ja kuka kuuluu morsiamen tai sulhasen lähipiiriin, jotta voit kutsua heidät mukaan.

Kutsu oikeat ihmiset

Usein morsian tai sulhanen antaa polttareiden järjestämisen tehtäväksi parhaalle ystävälleen. Hän ei kuitenkaan välttämättä tunne kaikkia juhlasankarin ystäviä, joten kannattaa selvittää tarkkaan keitä juhliin kutsuu.

Muutamat parhaat ystävät ovat enemmän tärkeitä, kuin määrä. Jotkut ihmiset eivät halua viettää juhlia koskaan isossa porukassa ja kymmenien ihmisten kutsuminen voi sitten olla huono idea.

Lahja

Kaikki voivat miettiä polttareiden järjestämisen lisäksi juhlasankarille myös lahjan. Lahja voi liittyä polttarisankarin rakastamaan tekemiseen tai se voi olla esimerkiksi hääparille yhteinen hemmottelumatka.

Polttareissa on tyypillistä kuitenkin antaa lahja, joten sitä todennäköisesti odotetaan. Miettikää yhdessä järjestäjien kesken minkälainen budjetti teillä on ja miten se sopii lahjan antamiseen.

Tekemistä sankari mielessä

Morsian saattaa pitää erilaisesta tekemisestä kuin sulhanen. Polttari-ideoita miettiessä kannattaa ottaa aina huomioon itse sankari. Muut vieraat ovat vain sivuroolissa, mutta toki heidänkin viihtymisestä kannattaa pitää huolta.

Ennen polttareita voi olla erilaiset tuntemukset, kuin polttareiden jälkeen. Miettikää juhlia kokemusten kautta ja älä järjestä tapahtumia, mistä sankari ei ikinä pitäisi. Jos sankarilla on korkeanpaikan kammo, niin älä missään nimessä tilaa benji-hyppyä aktiviteetiksi.

1

Pyydä tarjous

Kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjes­tämässä: Kerro tilaisuuden luonteesta, missä ja milloin se järjes­tetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiintyjältä. Jos et tiedä vielä kaikkea tässä vaiheessa, ei hätää! Marko auttaa sinua valitsemaan sopivan ohjelma­vaihtoehdon.

2

Sopimus ja suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, tehdään kirjallinen sopimus, jonka jälkeen Marko aloittaa ohjelman suunnittelun. Ohjelman suunnittelu tarkoittaa esityksen sisällön ja keston räätälöintiä juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

3

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Palaute on aina tervetullutta! Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyt­tämään yleisöä.

Kuinka voin olla avuksi?

Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro kuinka Marko voi olla avuksi.