Marko Poskiparta

Juhlaohjelmaa, joka tekee tapahtumastasi unohtumattoman

Juhlien järjestäminen on taiteenlaji, jossa yksityiskohdat luovat kokonaisuuden. Jokainen järjestäjä pyrkii luomaan tilaisuuden, joka jää vieraiden mieliin pitkäksi aikaa. Siksi juhlaohjelman valinta nousee avainasemaan. Erityisesti taikurin tai mentalistin esitys tuo juhlaasi sellaista taikaa ja elämyksellisyyttä, mitä muista ohjelmanumeroista on vaikea löytää. Olipa kyseessä häät, yritystilaisuus, syntymäpäivä tai mikä tahansa muu merkkipäivä, ammattitaikurin tuomaa maagista kipinää ei kannata juhlaohjelmassa ohittaa.

Vuorovaikutustaidot - Taikuri Marko Poskiparta

TL;DR: Miksi valita taikuri juhliin?

  • Elämyksellisyys: Taikuriesitys on interaktiivinen kokemus, joka tuo iloa ja ihmetystä jokaiselle vieraalle.
  • Monipuolisuus: Sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin, häistä yritystapahtumiin.
  • Mieleenpainuvuus: Jättää vieraat puhumaan esityksestä vielä pitkään tapahtuman jälkeen.
  • Räätälöitävyys: Esitys voidaan suunnitella sopimaan juuri sinun tilaisuutesi teemaan ja tarpeisiin.
  • Tunnelmanluoja: Muuttaa juhlan tunnelmaa, lisäten yllätyksen ja ihmettelyn elementtejä.
  • Kun haluat varmistaa, että tapahtumasi on unohtumaton, valitse taikuriesitys. Se tuo juhlaasi taian, joka herättää ihastusta ja keskustelua vielä pitkään tapahtuman jälkeen.

Mitä esityksiä mentalisti taikuri Marko Poskiparta tarjoaa?

Mentalisti taikuri Marko Poskiparran ohjelmistosta löytyy ohjelmaa niin pienemmän porukan intiimeihin illanistujaisiin ja isompiin vuosijuhliin. Ohjelmiston kaksi tilatuinta esitystä ovat yleisön joukossa kiertelevä Lähitaikuus ja koko porukalle yhdessä esitettävä Show. Molemmat esityksistä Marko suunnittelee ja räätälöi henkilökohtaisesti sopimaan juuri sovittuun tilaisuuteen tai juhlaan. Käytännössä tämä tarkoittaa esitysten keston ja sisällön suunnittelua juhlien teemaan sopivaksi. Näin juhlat ovat unohtumattomat ja esitys jää takuuvarmasti vieraiden mieleen.

Taikuutta läheltä

Lähitaikuus on taikuuden intiimimpi muoto, jossa taikuus tuodaan suoraan yleisön käsien ulottuville. Lähietäisyydeltä seurattava taikuus muuttaa jokaisen esityksen henkilökohtaiseksi ja ikimuistoiseksi elämykseksi. Kulkiessani yleisön seassa, esitän taikuutta ja mentalismia pienille 2-10 hengen ryhmille kerrallaan, luoden välittömän ja vaikuttavan tunnelman.

Esitykseni kesto muokkautuu juhlan tai tilaisuuden luonteeseen sopivaksi; yhden tunnin aikana ehdin viihdyttämään ja hämmästyttämään taidoillani noin 50-60 juhlavierasta Lähitaikuudellani.

Lähitaikuus on myös erinomainen jäänmurtaja, sillä se soveltuu erityisen hyvin tilanteisiin, joissa ihmiset kohtaavat toisensa ehkä ensimmäistä kertaa. Se tarjoaa unohtumattomia hetkiä ja luo siltoja ihmisten välille, rikastuttaen kohtaamisia taianomaisella läsnäololla.

Marko Poskiparta Show

Show on koko porukalle yhteinen esitys, minkä aikana yleisö kokee illuusion ajastusten lukemisesta ja yliluonnollisesta. Esitys on yleisöä osallistuttavaa eli interaktiivista, sillä yleisö pääsee osallistumaan taikuuteen ja ihmeiden syntymiseen. Markon esiintymistyyliin ei kuulu yleisön tai avustajien nolaaminen, joten yleisö ja avustajat voivat rentoutua ja nauttia hämmästyttävän hauskasta ohjelmasta täysillä.
 
Marko suunnittelee ja räätälöi henkilökohtaisesti jokaisen esityksen sopimaan juuri sovittuun tilaisuuteen tai juhlaan. Tämän takia lavaesityksen kesto vaihtelee aina 10 minuuttista 60 minuuttiin. Kysytyin esitykseni kesto on kuitenkin noin puoli tuntia.

Taikuriesityksen vaikutus juhlien tunnelmaan

Taikuriesitys tuo mukanaan juhlien henkeen ihmetystä ja yllätyksen aineksia, kohottaen jokaisen vieraan juhlakokemusta merkittävästi. Se ei rajoitu vain näyttäviin temppuihin, vaan jakaa ilon ja yllätyksen tunteen laajalti. Vieraat saavat kokea lapsenomaista uteliaisuutta ja jännitystä, arvuutellen innokkaasti, mitä seuraavaksi tapahtuu. Taikuriesitys vie yleisön matkalle, jossa jokainen temppu tuo mukanaan hämmästyksen hetkiä.

Huumori on keskeinen osa Marko Poskipartan esityksiä, luoden yhteyden yleisöön ja tarjoten naurun kautta yhteistä iloa. Esitys sisältää hämmästyksiä, jännitystä ja huumoria, mutta se voidaan muokata myös vakavampaan sävyyn, jos tilaisuuden luonne niin vaatii.

Taikuriesityksen järjestäminen käytännössä

Marko Poskipartan esitys on helppo toteuttaa myös pienemmissä tiloissa, tarjoten läheisen kokemuksen taikuudesta. Teknisiä vaatimuksia ei pienissä tiloissa juurikaan ole, mutta suuremmassa tilassa kannattaa huomioida valaistus ja äänentoisto, jotta esitys tavoittaa kaikki kuulijat. Äänentoistolaitteet ovat usein saatavilla suurissa tiloissa, ja Markon ääni kantaa hyvin myös ilman mikrofonia.

Marko Poskipartan esitys on suunniteltu hämmästyttämään, minkä vuoksi suositellaan pitämään älylaitteet valmiina kuvaamista varten, ikuistamaan esityksen tuottamaa iloa.

Juhlaohjelman suunnittelu on avain menestykseen

Ohjelma voidaan räätälöidä minkä tahansa teeman mukaan, mutta on suositeltavaa varata esitys hyvissä ajoin. Viikonloput täyttyvät nopeasti, erityisesti vuoden alussa ja lopussa. Parhaat tulokset saavutetaan, kun ohjelma suunnitellaan yhdessä juhlan teemaan sopivaksi. Yllätyselementti säilyy, kun suunnittelu tapahtuu pienellä porukalla.

Taikuriesitys soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin, tarviten vain näkyvän paikan esitykselle. Marko Poskipartan kokemus mahdollistaa myös monipuolisen osallistumisen tilaisuuksien juontajana tai puhujana.

Tee juhlistasi unohtumattomat Marko Poskipartan esityksellä. Esityksen pituus mukautuu tilaisuuden mukaan, luoden uusia keskustelunaiheita ja yhdistäen ihmisiä. Mikäli jokin esityksessä mietityttää, Marko Poskiparta on valmis vastaamaan kysymyksiisi, tarjoten unohtumattoman juhlaohjelman täydellä tyytyväisyystakuulla.

1

Pyydä tarjous

Kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjes­tämässä: Kerro tilaisuuden luonteesta, missä ja milloin se järjes­tetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiintyjältä. Jos et tiedä vielä kaikkea tässä vaiheessa, ei hätää! Marko auttaa sinua valitsemaan sopivan ohjelma­vaihtoehdon.

2

Sopimus ja suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, tehdään kirjallinen sopimus, jonka jälkeen Marko aloittaa ohjelman suunnittelun. Ohjelman suunnittelu tarkoittaa esityksen sisällön ja keston räätälöintiä juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

3

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Palaute on aina tervetullutta! Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyt­tämään yleisöä.

Kuinka voin olla avuksi?

Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro kuinka Marko voi olla avuksi.