Julkaistu 20.07.23

Ohjelmavinkkejä erilaisiin juhliin

Huumori ohjelmaa juhliin - hyvät bileet aikuiseen makuun!

Etsitkö hauskaa huumori ohjelmaa juhliin? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä minun mielestäni huumoria ei voi koskaan olla liikaa.

Synttäreille tai muihin juhliin ei aina meinaa keksiä sopivaa tekemistä, mutta kannattaa pitää ovet avoinna uusille ideoille. Tässä artikkelissa kerron muutamia vinkkejä mitä voit käyttää hyödyksi bileiden suunnitteluissa.

Jos mielessäsi on ohjelma tyky-päiville, tutustu linkin kautta toiseen artikkeliini.

Hauskaa ohjelmaa juhliin, häihin ja synttäreille

Kun etsit hauskaa huumori ohjelmaa juhliin, niin kannattaa miettiä tarkaan minkälaisten vieraiden kanssa vietät aikaa. Vaikka moni ohjelma olisikin aikuisten mieleen, niin kaikki ei aina tykkää samanlaisesta sisällöstä juhlissa. Ole uniikki - erilainen - laita ripaus huumoria ja luovuutta mukaan!

Toiset saattavat tykätä esimerkiksi pantomiimiesityksestä ja toisten mielestä pelkkä saunominen ja kaljan juominen riittää ohjelmaksi. Juhlissa kannattaa kuitenkin olla hauskaa ja erilaista ohjelmaa, jotta ne jäävät mieleen pitkäksi ajaksi.

Mentalisti

Mentalisti luo illuusiota ajatusten lukemisesta. Olet saattanut nähdä televisiosta sarjan "Mentalist", missä hahmo tekee havaintoja ympäristöstään ja yllättää yleisöään tiedoillaan. Kaikki esitykset voidaan räätälöidä tilaisuuden ja juhlien mukaisesti, ja mentalismi jää varmasti monen mieleen.

Esitys pystytään myös keskittämään juhlasankarin pitäen mielessä tai mentalismi voi liittyä moneen juhlan osallistujaan. Kaikilla on takuulla enemmän tai vähemmän hauskaa, kun taitava henkilö esiintyy.

Taikuri

Taikuri esiintyy usein lavalla ja voi liittää esitykseenä hieman mentalismia. Lavalle voidaan ottaa mukaan avustajia sekä osallistaa henkilöitä yleisön keskuudesta. Jokainen osallistuja voi kokea olevansa osa esitystä ja saada takuuvarmat naurut aikaiseksi.

Lähitaikuus pitää sisällään kiertävää esitystä, missä yleisöä osallistetaan vielä lähemmin esitykseen. Taikuus pitää sisällään silmänkääntötemppuja, illuusiota, sorminäppäryyttä ja ammattimaista esiintymistä.

Stand-up koomikko

Stand-up koomikko on sopiva lisä aikuisten tai vaikka lasten juhliin. Esityksen tyylistä voidaan aina sopia etukäteen, mutta on erittäin yleistä, että koomikko kertoo omien vitsiensä lisäksi myös vitsejä yleisön jäsenistä. Heikkohermoiset saattavat ärsyyntyä koomikon vitseistä.

Jos yleisö osaa ottaa koomikon hyvin vastaan, niin silloin koko porukalla on takuulla hauskaa. Eniten vitsejä kerrotaan eturivissä olevista henkilöistä, joten jos haluaa erilaisia vitsejä kuulla itsestään, kannattaa istua esityksessä eturiviin.

Hyvää ruokaa ja juomaa

Moni aikuinen ei välttämättä jaksa leikkiä juhlissa, koska samaa voi tehdä kotona lasten tai vaimon kanssa. Ei kannata välttämättä ensimmäisenä alkaa tinkimään hyvästä ruoasta ja juomasta, silla ne ovat takuuvarmasti kaikkien mieleen. Joku voi tietenkin olla ruoasta harmissaan, mutta lähtökohtaisesti siitä pidetään.

Juomatarjoilut kannattaa olla myös aikuisten juhlissa hyvässä jamassa. Voit toki järjestää juhlat ilman alkoholia, mutta usein hyvistä tarjoiluista saa paljon kiitosta. Kun juomat on valmiiksi hankittuna, on juhlien ohjelmakin hauskempaa ja osallistujien tarvitsee nähdä vähemmän vaivaa osalistumisessaan.

Mietitkö hauskoja juhlateemoja? Lue erilaisia teemajuhla-ideoita.

Huumori ohjelmaa juhliin

Seurapelit aikuisten juhliin

Aikuisten juhlissa on usein paljon vapaampia seurapelejä sekä alkoholi on usein osana juhlia. Erilaiset ihmiset haluavat erilaisia aktiviteetteja, mutta upean illan voi kruunata yhden oikean seurapelin avulla.

Monia erilaisia leikkejä voi järjestää juhlista sekä osallistujista riippuen. Jos ihmiset eivät tunne toisiaan kovin hyvin, kannattaa silloin tehdä jotain kevyempää. Paremmin toisensa tuntevilla osallistujilla toimii taas erilaiset juhlat.

Beerpong

Beerpong on oikein hyvä tapa saada jokainen pelaamaan keskenään ja "häviäjä" joutuu rangaistuksena juomaan hieman ilolientä lisää. Beerpong pallolla heittelyn tuloksena saat takuuvarmasti hauskuutta ja huumoria aikaiseksi.

Osallistumiseen tarvitaan vain pöytä, pingispalloja sekä muovimukeja. Pöydän voi joko ostaa kaupasta tai jotkut yritykset vuokraavat niitä edulliseen hintaan. Pingispallot ja mukit voidaan ostaa tavallisesta kaupasta.

Mölkky

Perinteinen mökkijuhlien mölkky tuo huumoria ja kilpailua moneen eri juhlaan. Oli sitten iso tai pieni porukka, niin mölkky on hauska seurapeli yhteisen ajan viettoon. Mölkkyä voidaan pelata perinteisesti yksin tai yhdessä joukkuetoverin kanssa. Joukkueissa pelaaminen mahdollistaa isommankin pelaajaporukan.

Karaoke

Karaoke on aina hauskaa tekemistä aikuisten juhliin. Karaokevarusteet voidaan hankkia yksityisiin tilaisuuksiin tai karaokea voidaan mennä jatkamaan baarin puolelle. Kaikki juhlissa osallistuja voivat illan aikana käydä enemmän tai vähemmän laulamassa ja pitää hauskaa koko illan.

Laulaminen karaokessa ei välttämättä vaadi osaamista, jos sen osaa ottaa huumorilla. Yleensä esitykset ovat kaveriporukassa hauskimpia silloin, kun kukaan ei osaa laulun sanoja tai siellä lauletaan porukalla.

Esiintyjä juhliin

Tarvitsetko esiintyjän juhliin?

Marko Poskiparta on 26-vuotias palkittu taikuri ja mentalisti. Marko esiintyy ammatikseen ympäri Suomea, mutta suurin osa esityksistä keskittyy Turun alueelle. Voit tilata Marko Poskiparran esiintyjäksi juhliin varauslomakkeella.

Lue tarkempi esittely minusta

Näin tilaat huippu­viihdyt­tävän taikurin ja mentalistin juhliisi

Pyydä tarjous

Kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjes­tämässä. Kerro hieman tapahtuman luonteesta, missä ja milloin se järjes­tetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiintyjältä. Autan mielelläni sopivan ohjelma­vaihtoehdon valinnassa.

Esityksen suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, aloitan ohjelman suunnittelun. Käytännössä ohjelman suunnittelu tarkoittaa esityksen sisällön ja keston räätälöintiä juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyt­tämään yleisöä. Palaute on aina tervetullutta!

Täytä yhteyden­otto­lomake ja saat vastauksen nopeammin kuin uskotkaan