Marko Poskiparta

Taikuri & mentalisti Marko Poskiparta

Taikuri Tampere

Tilaa taikuri juhliin Taikuri Marko Poskiparta keikalle

Taikuus on mitä parhainta ohjel­maa juhliin

Etsinnässä taikuri Tampere? - Olet saapunut oikeaan paikkaan!

Olipa kyse sitten yritystilaisuudesta, häistä tai vaikka 50-vuotissyntymäpäiväjuhlista Tampereella, Marko Poskiparta on luotettava valinta. Hän toteuttaa kaikki esiintymiset mittatilaustyönä tapahtumiin: esitys voidaan suunnitella ja räätälöidä henkilökohtaisesti juuri sovittuun tilaisuuteen tai juhlaan Tampereen alueella.

Markolla on poikkeuksellinen kyky sulauttaa haluttu teema osaksi esitystä ja pelkästään tätä voisi kuvailla eräänlaiseksi taikuuden ihmeeksi. Esimerkiksi syntymäpäiväsankarin juhliin räätälöity esitys on täydellinen ohjelmanumero ja siitä hän tarjoaa viihdettä takuuvarmasti!

Markon ohjelmistoon kuuluvat yhteinen Marko Poskiparta Show sekä yleisön joukossa kiertävä Lähitaikuus. Molemmat taikashow’t ovat hämmästyttävän hauskoja vaihtoehtoja erilaisiin tilaisuuksiin. Taikuus on varmasti viihdyttävä ohjelmanumero juhliisi!

100% Esitysten tyytyväisyys­takuu

Kaikilla esityksilläni on täysi tyytyväisyys­takuu!
Jos et ole tyytyväinen esitykseen, saat rahasi takaisin. 

Taikuri juhliin turku - Turkulainen taikuri Marko Poskiparta

Ohjelmaa juhliin, joka pitää juhlat vielä pitkään yleisön mielessä.

Esiintyjä Tampere

Marko Poskiparta show on kaikille yhteinen lavaesitys, jonka aikana yleisö pääsee kokemaan illuusion yliluonnollisesta ja ajatusten lukemisesta. Taikurin esityksen aikana yleisö pääsee jatkuvasti osallistumaan taikuuteen ja ihmeiden syntymiseen. Marko kuvaa esitystään inter­aktiiviseksi teatteriksi, jossa vieraat on aina osa esitystä.

Markon esiintymistyyliin ei kuulu yleisön tai avustajien nolaaminen, joten yleisö ja avustajat voivat rentoutua ja nauttia hämmästyttävän hauskasta ohjelmasta täysillä. Jos siis etsit taikuria juhliin Tampereella, hän on siihen loistava valinta!

Taikuutta läheltä

Lähitaikuri Tampereella

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti läheltä seurattavaa taikuutta. Marko Poskiparta tuo Lähitai­kuudessaan taikuuden pois lavalta suoraan yleisön käsien ulottuville. Näin taikuudesta tulee jokaiselle katsojalle unohtumaton henkilö­kohtainen kokemus. Lähitaikuus toimii myös erinomaisen jäänrikkojana, kun paikalla on paljon ihmisiä ketkä kohtaavat ensimmäistä kertaa.

Lähitaikuuden aikana Marko kiertelee yleisön joukossa esiintyen 2–10 hengen seurueille kerrallaan. Lähitaikuus on mahdollista toteuttaa koko juhlakansalle kiertäen tai pienemmälle porukalle intiimimpänä esityksenä Tampereen alueella.

ohjelmaa häihin Taikuri Marko Poskiparta

1

Pyydä tarjous

Kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjes­tämässä: Kerro tilaisuuden luonteesta, missä ja milloin se järjes­tetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiintyjältä. Jos et tiedä vielä kaikkea tässä vaiheessa, ei hätää! Marko auttaa sinua valitsemaan sopivan ohjelma­vaihtoehdon.

2

Sopimus ja suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, tehdään kirjallinen sopimus, jonka jälkeen Marko aloittaa ohjelman suunnittelun. Ohjelman suunnittelu tarkoittaa esityksen sisällön ja keston räätälöintiä juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

3

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Palaute on aina tervetullutta! Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyt­tämään yleisöä.

Kuinka voin olla avuksi?

Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro kuinka Marko voi olla avuksi.