Julkaistu 17.07.23

Taikuri juhliin - esittely minusta

Esiintyjä juhliin - esittelyssä Taikuri Marko Poskiparta

Jos sinulla on esiintyjä juhliin hakusessa, niin ei tarvitse etsiä enää! Taikuri Marko Poskiparta esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa, kuten pikkujouluissa, syntymäpäivillä tai häissä.

Olet tullut oikeaan paikkaan, jos haluat esiintyjän juhliin, jolta luonnistuu yliluonnollinen taikuus sekä ajatusten lukeminen.

Lue lisää, miten Markon palveluita voi tilata erilaisiin tilaisuuksiin.

Voit myös lukea Markon omia vinkkejä teemajuhlien tai tyky-päivän järjestämiseen eri artikkeleista.

Esiintyjä Juhliin Turku - Tilaa Taikuri Marko Poskiparta

Kuka on Marko Poskiparta?

Marko Poskiparta on 26-vuotias esiintyjä, jolta onnistuu monenlaiset esitykset juhliisi. Sinun ei tarvitse valita monien esiintyjien väliltä, sillä Marko on taikuri, mentalisti, dj sekä esiintymisen ammattilainen. Marko on voittanut junioritaikuuden SM-pronssia sekä ravintolataikuuden finaalisijan muutamaan otteeseen. Palkintojen lisäksi Marko on esiintynyt Talent Suomi tv-ohjelmassa.

Marko on erikoistunut mentalismiin sekä taikuuteen. Mentalismi on illuusiota ajatusten lukemisesta ja se osana taikuutta on ollut monen Markon esityksen kulmakivenä. Esiintyjä juhliin kuin juhliin löytyy siis täältä.

Markosta on moneksi

Kun tarvitset esiintyjän eri tilaisuuteen, niin täältä löytyy. Markosta on moneksi ja saat bändin sijaan Markosta DJ:n ja esiintyjän juhliin taikuuden sekä mentalismin muodossa. Yleisön hallinta voi olla monelle haastavaa, mutta Marko hoitaa keikat ammattimaisesti.

Saat tilattua Markon helposti juhliisi, syntymäpäiville tai mihin tahansa ympäri Suomea. Jokainen esitys räätälöidään aina tapauskohtaisesti ja juhlissa voidaan ottaa huomioon syntymäpäiväsankari esityksen keskipisteenä.

Taikuri - Palkittu SM-tason taikuri joka on nähty jopa TV:ssä

Marko osaa räätälöidä oman taikaesityksensä täydelliseksi ohjelmanumeroksi, oli sitten teema mikä tahansa. Marko Poskiparta show on koko porukalle esitetty kokonaisuus ja yleisön joukossa kiertävä lähitaikuus tuo henkilökohtaisempaa otetta esiintymiseen.

Olet saattanut vuosia miettiä minkälaista olisi saada taikuri juhliin ja tässä on sinulle mahdollisuus. Tutustu Markon taikaesitykseen ja tilaa esiintyjä juhliin.

Mentalisti - hämmästyttävää ajatustenlukua

Mentalismi tarkoittaa illuusiota ajatusten lukemisesta. Mentalismi voidaan yhdistää taikuuteen ja ne tekevät yhdessä paljon enemmän ihmetystä herättävän esityksen, kuin pelkästään itsekseen. Jos taikuri esittää asioita, jotka vaikuttavat täysin mahdottomilta, niin mentalisti esittää usein asioita jotka vois olla mahdollisia.

Oli kyseessä sitten häät tai mitkä vaan juhlat, saat varmasti Markosta hyvän esiintyjän juhliin. Marko ottaa yleisön vastaan eikä kukaan joudu nolostumaan esityksen aikana. Kaikilla on takuuvarmasti hauskaa ja esityksestä puhutaan vielä pitkään.

Myös musiikki hoituu - DJ Mörköbasso

Marko tunnetaan myös nimellä DJ Mörköbasso. Taikuuden sekä mentalismin lisäksi voit pyytää Markon soittamaan musiikkia juhliisi ja nostaa tunnelman sekä juhlien energian seuraavalle tasolle.

DJ Mörköbasso soittaa pääasiassa konemusiikkia, kuten TerassiHousea, Drum n Bassia tai TranceSoundia. Vaikka nämä ovat Markon suosikkeja, onnistuu silti tunnelman nostattaminen muillakin musiikkityyleillä.

Esiintymisvalmennus henkilöille ja tiimeille

Marko osaa myös kouluttaa muita esiintyjiä selviämään vaikeassa hommassa. Monen vuoden esiintymiskokemus on tuonut osaamista Markolle, joka sopii hyvin esimerkiksi myyntiesityksiä pitäville henkilöille.

Tekevät esiintyjät musiikkia tai omia temppujaan lavalla, oppiminen ei ole koskaan pahasta. Esiintymisvalmennus sopii kaikille, jotka haluavat parantaa omaa olemustaan esiintyjänä.

Kokemuksia Markosta esiintyjänä

Keikkoja löytyy ympäri Suomea ja Markosta on tullut erittäin pidetty esiintyjä. Muut esiintyjät ja alan huiput ovat antaneet kiitosta Markon esiintymisestä satojen tilaajien sekä juhlien järjestäjien lisäksi. Marko ei ole trubaduuri tai bilebändi, mutta esiintyminen sekä taikuus häneltä luonnistuu.

Löydät täältä sivuilta monia kommentteja tyytyväisistä asiakkaista, mutta olen listannut tähän muutamia:

"Rento, hyväntuulinen ja sopivan mittainen ohjelma, jolla mukavasti ”laskeuduttiin” virallisesta ohjelmasta kevyempään yhdessä oloon. Kaikille jäi hyvä fiilis! "

”Olimme yhdistyksen hallituksena erittäin tyytyväisiä siihen, että sinut palkattiin vastaamaan illan ohjelmasta! Läsnäolosi pitää yleisön otteessaan koko esityksen ajan. Tunnelma on hauska ja välitön, sekä kaikki tilanteet ovat rentoja. Ei ole pelkoa siitä, että osallistuttavaa yleisöä saatettaisiin mitenkään naurunalaiseksi. Lisäksi tilannetajusi ja heittäytymisesi saavat väkisinkin hymyn katsojan huulille.”

Esiintyjä yritysjuhliin - Tilaa Taikuri Marko Poskiparta

Markosta esiintyjä juhliin?

Löydät Markosta aina takuuvarman esiintyjän juhliin kuin juhliin. Moni esiintyjä joudutaan tilaamaan usein erikseen, mutta ei Marko. Samasta paketista löydät niin musiikkia, esiintymistä, stand-up komiikkaa, mentalismia sekä taikuutta.

Voit tilata Markon häihin, syntymäpäiville, valmistujaisiin tai firman virkistyspäiville. Marko asuu tällä hetkellä Turun alueella, joten nopein keino saada Marko tilattua on Varsinais-Suomessa, Satakunnassa tai Pirkanmaalla. Markolta onnistuu liikkuminen myös muualle Suomeen.

Ota yhteyttä ja tilaa Markosta esiintyjä juhliin!

Näin tilaat huippu­viihdyt­tävän taikurin ja mentalistin juhliisi

Pyydä tarjous

Kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjes­tämässä. Kerro hieman tapahtuman luonteesta, missä ja milloin se järjes­tetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiintyjältä. Autan mielelläni sopivan ohjelma­vaihtoehdon valinnassa.

Esityksen suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, aloitan ohjelman suunnittelun. Käytännössä ohjelman suunnittelu tarkoittaa esityksen sisällön ja keston räätälöintiä juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyt­tämään yleisöä. Palaute on aina tervetullutta!

Täytä yhteyden­otto­lomake ja saat vastauksen nopeammin kuin uskotkaan