Marko Poskiparta

Esiintyjä Juhliin – Tutustu Taikuri Marko Poskipartaan

Etsitkö unohtumatonta esiintyjää juhliisi? Ei hätää, enää sinun ei tarvitse etsiä! Monipuolinen taikuri ja mentalisti Marko Poskiparta tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä niin pikkujouluihin, yritystilaisuuksiin, syntymäpäiviin kuin häihinkin.

Jos kaipaat juhliisi esiintyjää, joka tuo mukanaan sekä taianomaisia hetkiä, olet saapunut täydelliseen paikkaan.

Etsitkö vinkkejä teemajuhlien tai tyky-päivän järjestämiseen?

Esiintyjä ja ohjelmaa juhliin Taikuri Marko Poskiparta

Marko Poskiparta: Taikuuden moniottelija

Esiintyjänä juhlissa Marko Poskiparta hallitsee niin taikuuden, mentalismin, DJ:n taidot kuin yleisön ammattimaisen viihdyttämisen. Markon palkintokaapista löytyy junioritaikuuden SM-pronssia ja ravintolataikuuden finaalipaikkoja, lisäksi hän on loistanut Talent Suomi -ohjelmassa.

Marko on tunnettu erityisesti mentalismista ja taikuudesta. Hän luo uskomattomia illuusioita ajatusten lukemisesta, mikä tekee jokaisesta esiintymisestään aina ainutlaatuisen kokemuksen.

Monipuolisuus esiintyjänä on Markon valttikortti

Kun etsit esiintyjää juhliisi, joka voi tarjota enemmän kuin yhdenlaisen elämyksen, Marko Poskiparta on takuuvarma valinta. Hän ei ainoastaan lisää tilaisuuteesi taikuutta ja mentalismia, vaan luo siitä kokonaisvaltaisen juhlan, joka jää vieraiden mieleen pitkäksi aikaa. Marko räätälöi jokaisen esityksen yksilöllisesti, ottaen huomioon juhlan luonteen ja erityistoiveet. Hänen esityksensä voivat olla juhlan keskipiste tai luoda tunnelmaa taustalla.

Esiintyjä juhliin - Taikuri Marko Poskiparta

Marko ei ole pelkästään tavallinen taikuri – hän on alansa virtuoosi ja palkittu esiintyjä, joka on viihdyttänyt yleisöjä televisiossa ja lavalla ympäri Suomea. Taikuudessa Markon esitykset yhdistävät henkilökohtaisen kohtaamisen ja suurempien illuusioiden näyttävyyden, luoden kokemuksen, joka puhuttelee ja viehättää jokaista katsojaa. Markon show on täydellinen sekoitus läheltä seurattavaa taikuutta ja mielen illuusioita, jotka saavat vieraat tuntemaan magian aivan käsien ulottuvilla.

Mestari Mentalisti Marko Poskiparta

Mentalismi on taiteenlaji, jossa Marko todella erottuu. Yhdistämällä mentalismin taikuuteen, hän luo syvällisiä ja merkityksellisiä hetkiä, jotka herättävät kysymyksiä ja ihmetystä. Markon esityksissä ajatusten lukeminen ja mielen manipulointi sulautuvat saumattomasti perinteiseen taikuuteen, tuoden esiin uuden ulottuvuuden yleisön viihdyttämisessä. Mentalismin ja taikuuden yhdistämisen lopputulos on sykähdyttävän, joka saa yleisön pohtimaan mahdollisen ja mahdottoman rajaa.

Markon Musiikillinen Puoli – DJ Mörköbasso

Marko tunnetaan myös DJ-aliaksella DJ Mörköbasso, joka tuo juhliisi energisen ja unohtumattoman musiikkielämyksen. DJ-ohjelmistossa yhdistyvät ammattitaito ja intohimo, jotka takaavat, että tanssilattia pysyy täynnä koko illan. Jokainen DJ-keikka räätälöidään ja suunnitellaan tilaajan toiveiden ja tilaisuuden mukaan niin, että se varmasti palvelee parhaiten juhlaväkeä. DJ-keikat vaihtelevat aina yökerhossa kuultavasta rankemmasta konemusiikista, tyylikkääseen taustalla soivaan fiilistelymusiikkiin.

Esiintymisvalmennus: Markon Kokemus ja Opetus

Markon taidot eivät rajoitu vain lavalle; hän on myös kokenut esiintymisvalmentaja. Vuosien kokemus erilaisilta esiintymislavoilta on antanut Markolle syvällisen ymmärryksen siitä, mitä vaaditaan vakuuttavaksi esiintyjäksi. Hän jakaa mielellään tätä tietämystään, auttaen muita kehittymään ja saavuttamaan omat tavoitteensa. Esiintymisvalmennuksista lisää pääset oppimaan Markon Vaikuttavapersoona -sivuilta.

Mitä mieltä asiakkaat ovat Markon esityksistä?

Markon esityksiä on ylistetty ympäri Suomea niiden ainutlaatuisuuden ja vaikuttavuuden vuoksi. Asiakaspalaute kertoo siitä, kuinka Marko on kyennyt tuomaan juhliin aivan uudenlaista taikaa ja iloa, mikä on jättänyt lähtemättömän jäljen jokaiseen tilaisuuteen. Alapuolelta näet asiakaspalautteita.

Taikuri-juhliin-14

Tee juhlistasi unohtumattomat Taikuri Marko Poskiparran avulla

Olipa kyseessä yritystilaisuus, yksityisjuhla tai jokin aivan muu, Marko Poskiparta tuo siihen sen kaivatun lisän. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jotta voisit itse kokea ja samalla tarjoilla nämä unohtumattomat elämykset vieraillesi.

1

Pyydä tarjous

Kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjes­tämässä: Kerro tilaisuuden luonteesta, missä ja milloin se järjes­tetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiintyjältä. Jos et tiedä vielä kaikkea tässä vaiheessa, ei hätää! Marko auttaa sinua valitsemaan sopivan ohjelma­vaihtoehdon.

2

Sopimus ja suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, tehdään kirjallinen sopimus, jonka jälkeen Marko aloittaa ohjelman suunnittelun. Ohjelman suunnittelu tarkoittaa esityksen sisällön ja keston räätälöintiä juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

3

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Palaute on aina tervetullutta! Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyt­tämään yleisöä.

Kuinka voin olla avuksi?

Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro kuinka Marko voi olla avuksi.